T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
BURSA / OSMANGAZİ - Niyazi Mısri Anadolu İmam Hatip Lisesi

e-twinning 2024

Şbt

Ock

Niyazi Mısri Anadolu İmam Hatip Lisesi 9. C sınıfı öğrencileriyle ‘bridging cultures’ projesine kurucu okul olarak başlamış bulunmaktayız.

Kas

Okulumuzun kurucu ve yürütücü olduğu "Fun with Language Learning" isimli projemizi Romanya,Yunanistan,Hırvatistan,İtalya,Kuzey Makedonya,Polonya,Portekiz ve Macaristan'dan katılan ortaklarımızla başlattık.

 Projemizi 8-12 yaş grubu öğrenciler ile yürüteceğimizden, 5. ve 6. sınıf öğrencilerimizi dahil ederek, İngilizce dil öğrenimine katkı sağlayacak farklı etkinlikler yapmayı, İngilizce dışında başka dillerin de var olduğu ile ilgili farkındalık kazandırmayı, öğrencilerimizi Avrupa ülkelerinden akranları ile işbiriliğne teşvik etmeyi, farklı kültürleri ve coğrafyaları da tanımalarını ve dijital becerilerini geliştirmelerini amaçladık. Bu amaçlarımızı gerçekleştirmek için öğrencilerimiz kendilerini web araçları kullarak ingilizce olarak tanıtacak, projemiz için logo tasarlayacak, ortaklarımızdan bir okulla çalışıp bizim bir yöresel şarkımızı öğretip, onlarınkini de öğrenecekler. Web araçlarını kullanarak tüm ortak okulların işbirliği ile e-sözlük hazırlanıp, ayrıca İngilizce yemek tarifleri kitabı oluşturulacak.