BURSA / OSMANGAZİ - Niyazi Mısri Anadolu İmam Hatip Lisesi

HEDEF 2024 LGS

LGS öğrencilerimize yönelik Dikkat ve Odaklanma temalı seminer verilmiştir.

Nis

Sınava yaklaşırken okul rehber öğretmenlerimiz Onur ve ALi hocamız tarafından velilere sınav kaygısı ve neler yapılması konusunda velilere bilgilendirme yapıldı.

Nis

LGS öğrencilerimizi mestek tanıtım günleri olarak mahallemizde bulunan Nilüferköy Cami imamı ve Kur'an kursunu ziyaret ettik.

Şbt

Aratatil dönüşü öğrencilerin dikkatini ve motivasyonunu arttırmak amacıyla hedef LGS 2024 sunumu öğrencilere yapıldı.

Şbt

Liselere hazırlık yönünde pano çalışmamış ve yapılacak etkinliklere yönelik bilgi afişi hazırlanmıştır.

Şbt

Okulmuzda uygulanan denemelerin analizi okul rehberlik servisi ve sınıf rehber öğretmenleri ile birlikte toplantıda değerlendirildi.

Şbt

Okul rehberlik servisimiz tarafından "Etkili Ders Çalışma Yöntemleri" konulu seminer verildi.EL broşürleri hazırlanarak öğrenci ve velilere dağıtıldı.

Şbt

Okul rehber öğretmenimiz Onur KAYA Hedef LGS 2024 Liselere hazırlık programıyla ilgili öğretmenleri bilgilendirdi.

Şbt

Ara tatil kamp programı değerlendirme raporu...

Ara

Ara tatil döneminde 8. sınıf öğrencilerimizden istekli olan öğrencilerle birlikte 2 deneme planlandı ve uygulandı.

Ara

Okul rehber öğretmeni Onur KAYA 8.sınıf öğrencileriyle birlikte denemede yapılan yanlışlar üzerine konuşma yaparak soru çözümünde yeni nesil soru tarzlara nasıl yaklaşılması gerektiğine dair bir sınıf etkinliği yapmıştır.

Ara

Zaman yönetimi ile okul koridorlarına pano çalışması yapıldı. Hem LGS hem YKS öğrencilerine yönelik zaman yönetimi ile ilgili broşür hazırlanarak velilere mesaj atıldı. Öğrencilerin rahatlıkla görebileceği panolara çalışmalar paylaşıldı.

Ara

2023 LGS de başarılı olan öğrencimiz Zeynep Azra DEMİR'i 8.sınıf öğrencilerimiz ile buluşturduk. Kendi başarı hikayesini anlatan öğrencimiz hedef belirlemenin öneminden ve başarının anatarını anlatırken öğrencilerin meraklı sorularınıda cevapladı. Öğrencilerimiz için son derece olumlu bir etkinlikti.

Kas

Hedef 2024 LGS tanıtımı velilerimize anlatıldı.Yapılacak olan çalışmalar velilerimize aktarıldı.

Kas

2023-2024 Eğitim öğretim yılı Hedef 2024 LGS için 8.sınıf öğrencilerimeze deneme planı hazırladık.

Deneme takvimine ulaşmak içim tıklayınız.