Kas

Okulumuzda  Hedef 2024 LGS ve Hedef 2024 YKS'ye  yönelik deneme takvimi hazırlanmıştır. Yine ara sınıf öğrencilerimiz içinde deneme sınavı takvimi oluşturulmuştır.

Hedef 2024 LGS deneme takvimine ulaşmak için tıklayınız.

Hedef 2024 YKS deneme takvimine ulaşmak için tıklayınız.

Arasınıfların deneme takvimine ulaşmak için tıklayınız.

Ekm

Öğretmen - veli görüşme saatlerimiz güncel hali ile yayınlanmıştır.

Eyl

Ortaokul öğrencilerimizin okulumuz da düzenlenen sosyal-kültürel-sportif etkinliklerden seçmiş olduğu alanların gün ve öğrenci listesi paylaşılmıştır.

Eyl

Lise öğrencilerimizin 23.09.2019 tarihinden itibaren geçerli ders programı güncellenmiştir.

May

Okulumuz öğrencilerin sınav takvimi açıklanmıştır.

16.02.2019 Tarihinden itibaren geçerli olan ders programımız güncellenmiştir.

16.02.2019 Tarihinden itibaren geçerli olan ders programımız güncellenmiştir.

Ara

10.12.2018 tarihinden itibaren geçerlidir. Pazartesi gününün ders programı yayınlanmıştır.

Ara

ORTAOKULLARIMIZIN 10.12.2018 TARİHİNDEN İTİBAREN GEÇERLİ DERS PROGRAMI YAYINLANMIŞTIR.

Kas

Ekm

Öğrencilerimizin sınav takvimi yayınlanmıştır.

5. sınıfın seçmeli ingilizce sınavı 13 KASIM 2018 tarihinde 4.ders saati

6. sınıfın seçmeli ingilizce sınavı 13 KASIM 2018 tarihinde 3.ders saatindedir.

Ekm

Tüm sınıflarımızda okuyan 7´ler grubu oluşturuldu. Okunacak kitap listeleri belirlendi.

Ekm

Okulumuz mescidinde müezzinlik ve imamlık listesi oluşturuldu. Okulumuz mescidinin ihtiyaçları karşılanarak gerekli düzenlemeler yapıldı.

May

Okulumuzun inşaat fotoları ve bugüne gelindiğinde kavuştuğu son hali ile ilgili bir fotoğraf çalışması yapacağız.