Nis

Okulumuz bahçesinde öğrencilerimize kazandırdığımız kum havuzu çalışmaları okul öğretmeleri ve öğrencileri ile birlikte tamamlanmıştır. Öğrencilerin sportif faaliyetlerine bir yenisini eklemenin mutluluğu, öğrencilerin beden derslerinde  uzun atlama ve üç adım atlama branşlarında kullanılmak ve yarışmalara katılmak üzere kum havuzu faaliyete geçmiştir.

Nis

Okulumuz ortaokulu ve lise grubu öğrencileri düzenlenen Arapça etkinliği yarışmasına katılmışlardır.

Mrt

Okulumuz 2.dönem 1.sınav takvimini yayınlamıştır.

Mrt

Çanakkale zaferinin 103.Yılı ve Şehitler günü programı çerçevesinde okulumuzun hazırlamış olduğu 18 Mart Şehitleri anma ve Şehitler programına katılan Osmangazi İlçe Milli Eğitim Müdürü Gürhan ÇOKGEZER, okul müdürleri,öğretmenler, veliler ve öğrencilere duygu dolu anlar yaşattı.

Program sonunda okulumuz bahçesinde misafirlerimize ve öğrencilerimize  Çanakkale Savaşı’nın bıraktığı mirasın daha iyi anlaşılabilmesi için savaş günlerinde askerin yemeği olan hoşaf ve ekmek ikram edildi.

Başta Çanakkale olmak üzere, tüm şehitlerimizi ve ebediyete intikal etmiş gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyoruz. Ruhları şad olsun.