Ekm

Bu hafta Sabah namazında pekmezci camiinde buluşuyoruz. Saat 07.00 da namaz kılınmaya başlayacak. Bayanlar için yer ayrılmıştır.

Ağu

Açık Öğretim öğrencilerine Müjde. Okulumuzda 2023-24 eğitim öğretim yılında Açık Öğretim öğrenci kayıtları alınmaya başlamıştır.

May

2023-2024 Öğretim yılı için hazırladığımız yeni tanıtım broşürlerimiz hazır. Bu sefer ortaokul ve lise için ayrı broşürler hazırladık ama yine de yaptığımız faaliyetlerin çok az bir kısmını broşürlere sığdırabildik.

Kas

Okulumuzda her ay düzenlediğimiz ayın en temiz sınıfı uygulamasında Ekim ayının en temiz sınıfları seçilen 10A, 7A ve 6D sınıfları plaketlerini sınıf öğretmenlerinden aldılar. Ayın en temiz sınıfı seçilen öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Kas

Okulumuz öğrencileri Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (s.a.v)'in dünyaya teşrifinin yıl dönümünde Peygamber efendimizi anmak ve anlamak için  okul içinde ve dışında programlar düzenledik. Okul içinde hem kız hem erkek öğrencilerimize ayrı programlar düzenlenerek Kur'an-ı Kerim tilaveti, mevlid okunması, ilahiler ve Peygamberimizi anlamak üzerine konuşmalar yapıldı.

Okul dışında ise hem kız hem erkek öğrencileri tarafından camilerimiz de programlar düzenlendi.

Kas

Okulumuz da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı büyük bir coşku ile kutlandı.

Ekm

Suriye'nin kuzeyine başlatılan Barış Pınarı Harekatı hakkında Okul Müdürümüz Sayın Şaban Dağcı'nın konuşmasının ardından okulumuz öğrencilerinden Yusuf Ziya  Dere tarafından Fetih Suresi okundu. Ardından Kahraman Türk Silahlı kuvvetlerimiz için dua edildikten sonra derslere başlandı.

Eyl

Okulumuz öğrencilerinin 2019-2020 eğitim öğretim yılında 8 farklı alanda kurs açılmıştır. Öğrencilerimizin bilimsel,sosyal ve sportif alanlara yönelik etkinlilerimizi arttırarak devam ediyoruz. Nİyazi Mısri Anadolu İmam Hatip Lisesi olarak öğrencinin kalbine dokunan eğitim anlayışı ile etkinliklerimizi ve kurslarımızı yapıyoruz.

Eyl

2019-2020 Eğitim Öğretim yılı açılış programı 09.09.2019 tarihin de saat 08.30 da okul bahçesinde düzenlenecektir. Velilerimizin de katılımlarını bekleriz.

NOT: Okulumuzun ilk günü olduğu için servis araçları öğrencilerimizi sabahtan evinden almayacaktır. O yüzden velilerimizin sabahtan öğrencilerimizi okula bırakmaları önemle rica olunur. Okul çıkışında okul servisleri öğrencilerimizi evine kadar bırakacaktır.

Haz

Okulumuz öğretmenleri ile mesleki çalışmalar kapsamında Bursa Fetih Müzesi, Ulucami, Tophane be surlar etrafı okulumuz Müdürü Şaban DAĞCI rehberliğinde gezilmiştir.

Haz

Okulumuz ortaokul öğrencileri ile birlikte sümbüllü bahçe konağında düzenlenen filigrofi sergisini gezdikten sonra nakış müzesine ziyaret yapılmıştır.

Haz

"Üç  Dil Bir Hayat Yıl Sonu Dil Gecesi" programında ortaokul öğrencilerimiz üç farklı dilde  tiyatro oyununu sergilediler. Bu güzel gece de yıl içerisinde ders dışı etkinliker kapsamında aldıkları Wushu, bağlama ve el sanatları derslerini de dil gecemizde sergilemişlerdir.

May

Okulumuzun düzenleyeceği yaz kursumuzun tarihleri belli oldu.

Okulumuzda 1  Temmuz-9 Ağustos tarihleri arasında Kuran-ı  Kerim , İngilizce ,Temel Dini Bilgiler, Musiki ve Spor derslerinden oluşan  6 haftalık Yaz Kursu planlanmıştır. Satın alınacak İngilizce kitabı, etkinlik giderleri ve temizlik personeli  giderleri  karşılığında öğrenci başı 250 TL gider tespit edilmiştir.

·         Ders 9:30-13:30 aralığındadır.

·         Her Çarşamba kurs bitiminde ilgili etkinliğe servisle gidilecektir.

·         Kayıt Tarihi 10 Haziran -28 Haziran aralığındadır.

Haftada 25 saat ders yapılacaktır.

Her Çarşamba Düzenleyeceğimiz

Etkinliklerimiz

·         At Binme                     * Go- Kart

·         Yüzme                          *Sinema

·         Lazer Paintball            * Piknik

May

Okulumuz öğrencilerin yıl boyunca göstermiş oldukları akademik,kültürel sosyal ve sportif alandaki başarıları okulumuz idaresi ve öğretmenleri tarafından ödüllendirilmiştir.  Veli toplantıların da öğrencilerin başarı değerlendirilmesi yapılıp veliler ile paylaşımlar da bulunulmuştur.

May

Okulumuz öğrencileri ile Ramazan Ayını büyük bir heyecanla karşıladık  ve coşkuyla yaşıyoruz. Erkek öğrencilerimiz ve kız öğrencilerimiz okul mescidimiz de öğle arasında mukabele okundu. Ortaokul kız öğrencilerimiz 6.cüzü Nilüferköy Camiisinde bayan cemaate okumuşlardır.

Okulumuz öğrencilerin oluşturduğu koro okulumuz çevresindeki camiiler de teravihe giderek namaz aralarında ilahiler okuyarak güzel bir etkinlik gerçekleştirdik. Cemaat tarafından  beğenilen ve güzel tepkiler alan öğrencilerimizi kutluyoruz.