BURSA / OSMANGAZİ - Niyazi Mısri Anadolu İmam Hatip Lisesi

May

ilimizde düzenlenen 'Dijital Türkiye'nin marka bilim festvaline öğrencilerimizle katıldık.

May

Okul öğrencilerimizin sınıfları ile ilgili toplu fotoğraf çekilerek tüm sınıflarımızın olduğu bir fotoğraf köşesi oluşturduk. Hatıra köşesi olarak da siparişni verdiğimiz Niyazi Mısri Hatırası logolu fotoğraf çekimi platformu da önümüzdeki günlerde gelecektolup köşemize dahil edeceğiz.

May

Okulumuzda her ay seçtiğimiz en temiz sınıf kapsamında bu ay 6B sınıfı seçilmiştir. Yapılan oylamalar sonucu en temiz sınıfımız ortaokullarda 6B sınıfı lise grubunda ise 9B sınıfı ayın en temiz sınıfı seçilmiştir.

May

Okulumuzun öğrencileri ile Ulu Şehrimiz Bursa'nın kültürel mirası olan değerlerini, eserlerini  öğrencilerimiz ile gezerek tarihel kültürümüzün havasını hissetmeye çalıştık. Öğrencilerimiz ile yaptığımız Bursa gezisini okul öğretmenlerimiz ile birlikte seminer döneminde 25.06.2019 tarihinde yapılacaktır.

May

Okul tanıtım günleri kapsamında okulumuzun ortaokul ve lise bölümünü çevre okullara tanıtıma ve okulumuzda misafir olarak ağırlamaktayız. Şüleyman Şah imam hatip ortaokulunu okulumuz da misafir ettik. Okul müdürümüz Şaban DAĞCI rehberlik öğretmenimiz Ali AZER İngilizce öğretmenlerimiz Merve AKPINAR, AslıMutlu SEVİM ve Esra AKÇA tarafından okul tanıtımımız yapılmaktadır.

Okul tanıtım ekini olarak Farabi İlköğretim okulu, Celal Bayar İlköğretim okulu, Murat ATSen ilköğretim okulu, Mezit Gencer ortaokulu, Eşrefoğlu Rumi Ortaokulu, Necla Orhan İlköğretim ve Ortaokulu, Yunus Emre ortaokuluna ziyaretlerimizi yaprak okul tanıtımlarımızı yapıyoruz.

May

Ramazan ayını okulumuzda büyük bir coşkuyla kutluyoruz. Ramazan ayı ile ilgili öğrencilerimiz pano hazırladı oruç ile ilgili ayeti kerimler ve hadisler okulumuz köşelerinde sergiliyoruz.

May

Okulumuz konferans salonunda zulüm altında bulunan Doğu Türkistan programı yapıldı. Doğu Türkistanlı üniversite öğrencisi Abdülhamit kardeşimizin de orada yaşadıklarını anlattığı güzel bir program oldu. Rabbim tez zamanda tüm islam alemine barış ve huzur nasip eylesin inşallah..

May

Okulumuzda her ay belirlenen en Temiz sınıf bu ay ortaokullarda 6B lise grubunda ise 9B sınıfı seçilmiştir.

May

İnegöl de düzenlenen ortaokullar wushubyarışmasına katılan öğrencilerimiz grup olarak birincilik elde etmişlerdir. Madalyalar ile dönen öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Nis

Öğrencilerimiz serbest kürsüde okul ile ilgili duygu ve düşünlerini arkadaşları ile paylaştılar. Okulumuz bahçesinde öğlen araları bir hafta boyunca kürsüyü çıkartarak paylaşımlarda bulundular.

Nis

Mukaddes mekanlar tanıtım etkinliği kapsamında okulumuz konferans salonunda Kudüs şehri anlatıldı.

Nis

Bir eğitim yöntemi olarak drama konusunda eğitiöğretim içerisinde drama yönteminin kullanımına dair öğretmenlerimizle grup çalışması yapıldı. Branşlar bazında öğretmenlerimiz tecrübe ve bilgi birikimlerini paylaştı.

Nis

Okulumuz da Miraç kandilini hem ortaokul kız öğrencilerimiz hem de  lise erkek öğrencilerimiz kandil programı yaparak öğrencilerimizle kutladık. Kandil sonunda da öğrencileirmize ve öğretmenlerimize küçük hediyeler verdik.

Nis

Okulumuz bahçesinde bulunan fidanların bakımı yapıldı. Çimenler ve otlar toplandı budaması,sulaması ve temizliği yapılarak güzel bir görünüme kavuştu.

Nis

"Okul Aile Birlikte" projesi kapsamında düzenlenen kermesten sonra okul öğrenclerimizle 23 nisan bahar şenliği kutlamaları yapıldı. Ortaokul öğrencilerimizin sportif ve sosyal faaliyetler yaparak eğlendikleri ve Barış MANÇO şarkılarını söyleyen Alper Bey eşliğinde konsere katılan öğrencilerimiz için gzel bir gün oldu.